Sant Julià de Vilatorta, penúltima estació de la Copa d´ Osona de trial

03/05/2013
Trial

Sant Julià de Vilatorta, penúltima estació de la Copa d´ Osona de trial

El proper diumenge dia 5 de maig es disputarà a St. Julià de Vilatorta la penúltima prova puntuable per a la catorzena edició de la Copa Osona de Trial.
Enguany la prova vilatortina canvia la seva ubicació. El centre neuràlgic i part de les zones de competició s’ubicaran a l’entorn de l’Hotel Mas Albareda, just al costat de la zona esportiva. La resta de zones es trobaran en el pedregós bosc de l’Albareda ubicat a unes 600m.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 19€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30 amb un preu de 23€, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h. Enguany ja hi han participat gairebé 200 esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, d’Andorra, de les comunitats d’Aragó i de Madrid així com també esportistes noruecs i canadencs.
En l’apartat esportiu els liderats provisionals a falta de dues proves són per Bernat Seuba d’Òdena en expert, Domènec Lladó d’Argentona en cadets, Gerard Trueba d’Abrera en infantils, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins, Joel Llavina de St. Antoni de Vilamajor en principiants, Jordi Povedano de Taradell en benjamins, Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, Arnau Forns de Vilanova del Vallès en open blanc, Adrià Barbero de Sta. Eulàlia de Riuprimer en open blau, Pau Llopart de Barcelona en open verd i Daniel Lozano de St. Joan de Vilatorrada en open taronja.
Després d’aquesta penúltima prova ja hi haurà probabilitats de conèixer alguns guanyadors matemàtics. L’Ajuntament de St. Julià de Vilatorta col•labora amb la prova.

Com arribar

Des de Girona o Lleida per  la C-25, Eix Transversal (sortida 187) amb sortida a St. Julià de Vilatorta. Seguir per la BV-5201.
Des de Barcelona o Ripoll venint per la C-17 (antiga N-152) fins a enllaçar amb la C-25, fins a la sortida de St. Julià de Vilatorta (sortida 187).
Per arriba a la prova cal entrar al poble per la BV-5201 (Av. Montserrat), tombar a l’esquerra pel passeig Jacint Verdaguer, girar el tercer carrer a la dreta (Josep Vicenç Foix) seguidament continuar pel carrer Martí Pol i ja s’ha arribat al lloc de la prova.