Joan Figueras és el primer líder de la Copa Catalana de trial

28/05/2013
Trial

Joan Figueras és el primer líder de la Copa Catalana de trial

 

Joan Figueras s’ha vestit de líder després de la victòria obtinguda a la prova inaugural de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy disputada aquest diumenge a L’Esquirol - Sta. M. de Corcó en el marc de la multitudinària pedalada CabrerèsBTT.
La competició que ha aplegat a més de cent inscrits ha estat ajustada i emocionant. Un total de cinc zones repartides entre el village del CabrerèsBTT i el camí que porta a la font de l’escudella ha fet les delícies dels participants i del nombrós públic assistent.
Amb una temperatura ideal ben aviat s’ha començat a veure els primers “zeros” a les zones. Oriol Roca ha finalitzat la primera volta encapçalant la classificació amb 10 punts, seguit de Pol Tarrés amb 11 i d’Andreu Miró i del mateix Figueras ambdós amb 12 punts. En vistes d’això els aspirants s’han vist obligats a no cometre gaires o cap error en el transcurs de la segona volta si volien conservar les preuades posicions de podi, així doncs la segona volta ha estat decisiva per a tots.
Roca finalitzava amb 14 punts la segona volta i quedava relegat a la tercera posició. Tarrés en cometia 12 i s’ha mantingut en la segona posició. Miró amb 16 ha passat a la cinquena posició. Finalment Figueras ha millorat la targeta de la segona volta i amb 10 punts ha ascendit a la primera posició permetent-li guanyar la prova i vestir-se com a líder de la competició catalana.
Destacar la millor puntuació obtinguda per Joan Torres, malgrat la sisena posició ha realitzat la millor volta de la prova amb només 9 punts.
Els guanyadors a les categories de l’Open Cup han estat Roger Lladó de Monistrol de Montserrat en nivell taronja, Cristofer Iglesias de Taradell en nivell verd, Oriol Rodríguez de Gironella en nivell blau i Àlex Urgallés de St. Cugat del Vallès en nivell blanc.
Finalment els guanyadors del Kid’s Cup han estat Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, Martí Cros de Vallgorguina en benjamins, Aleix Arrufat de Valderrobles en principiants, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins, Martí Aran de Borgonyà en infantils i Eloi Palau de Viladrau en cadets.

La segona prova de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy, Kid’s Cup i Open Cup serà el proper 7 de juliol a St. Antoni de Vilamajor.