Esdeveniments ciclistes a Girona per aquest cap de setmana

05/06/2013
Federació

Esdeveniments ciclistes a Girona per aquest cap de setmana

El cap de setmana ciclista a les contrades gironines inclou tres esdeveniments de diferent signe.

Arriba la Bici Trail Ter de BTT Vallter – Gola del Ter

Aquest dissabte neix a Vallter 2000 una de les marxes de BTT més especials i esperades celebrades fins ara, amb la I edició de la Bici Trail Ter, el repte del Ter, amb un recorregut de 205 quilòmetres, que serà tot un record, però que la seva màgia i encant serà el seu recorregut, que resseguirà la llera del riu Ter, des del seu naixement a Ull de Ter fins a la seva desembocadura a la Gola del Ter, a Torroella de Montgrí. Sortirà a les 6 hores del matí de Vallter 2000, i s'hi podrà participar en forma individual o per parelles. També es podrà escollir un recorregut més curt, de 40 quilòmetres, amb sortida a Sarrià de Ter. La organització va a càrrec de CE Esport Fit, Consultoria d'Organitzacions Esportives SCP i el  Consorci del Ter. Per a més informació: info@bicitrailter.cat.

Diumenge, Open Tàctic BTT a Vilajuïga

El CC Vilajuïga serà l'organitzador del Open Tàctic de  BTT que es disputarà aquest diumenge a Vilajuïga, oberta a totes les categories, des de Benjamins a Veterans i, pels no federats, com a marxa. Les inscripcions es podran fer on line a partir de Cadets, a 12 € o el mateix dia a 15 €. El circuit llarg tindrà 10 quilòmetres i, per la promoció infantil, de 500 i 2000 metres. Les sortides seran al Celler Espelt a les 9:30 hores la primera prova i la promoció a partir de les 11 hores.

La Transcatalunya BTT La Molina – Barcelona tindrà 197 quilòmetres

La Marxa de BTT Transcatalunya sortirà a les 5 hores del matí de la estació d'esquí de La Molina i la arribada serà a Barcelona, amb un recorregut de 197 quilòmetres. La organització irà a càrrec del CC Probikeclub. Per a més informació: http://www.probike.com/.