Dani Comas buscarà un nou títol de Campió d’Espanya aquest dissabte a Granada.

16/06/2013
Federació

Dani Comas buscarà un nou títol de Campió d’Espanya aquest dissabte a Granada.

Els Campionats d’Espanya de Trial es disputen aquest cap de setmana a la localitat granadina de Huétor Vega. Una nodrida representació d’esportistes de la FCC hi prendran part en gairebé totes les categories.
Dani Comas buscarà recuperar un títol que ja ha guanyat en tres ocasions (2000, 2004 i 2009). El seu màxim rival serà l’aragonès Abel Mustieles, actual n. 1 al rànking UCI. Juntament amb Comas altres esportistes catalans tenen  opció d’ocupar posició de podi, entre ells Rafa Tibau, Joan Figueras o Pol Tarrés. Però abans caldrà passar la fase classificatòria del dissabte matí per poder accedir a la final. L’absència del navarrès Benito Ros, actual Campió del Món i d’Espanya, deixa una plaça vacant als aspirant a podi.
La representació júnior també serà molt destacada, entre ells hi ha Bernat Seuba, Sergi Llongueras, Joan Torres, Oriol Roca i Carlos Sazatornil. L’any passat el títol va ser per Eloi Paré, enguany ascendit a categoria elit.
La categoria de cadets també serà una de les fortes, l’any passat les tres primeres posicions varen ser per als catalans. Enguany Jordi Araque, Eloi Palau, Ferran Serra, Marc Seuba o Joan Martín seran els encarregats de defensar la categoria.
En l’apartat femení hi tenim a Lúa Vizcaino, Carla Caballé, Alba Hidalgo així com la Campiona del Món Gemma Abant i la seva germana Mireia.
Pel que fa a les categories d’infantils, alevins i principiants; la seva actuació serà diumenge matí. Entre ells hi trobem Gerard Trueba, Toni Guillén, Alan Rovira, Martí Yélamos, Pol Cabré-Verdiell, Nil Benítez, Ferran Sánchez, Martí Riera, Guillem Maza, entre d’altres. Tots ells lluitaran per igualar o millorar la brillant actuació de l’any passat.

Foto: Campionat d'Espanya 2012 amb Carlos Sazatornil, Gerard Aguilar, Sergi Llongueras, Pol Tarrés i Joan Torres.