Deu podis catalans als Campionats d\'Espanya de trial

17/06/2013
Trial

Deu podis catalans als Campionats d\'Espanya de trial

 

Els Campionats d’Espanya de Trial s’han disputat aquest cap de setmana a la localitat granadina de Huétor Vega. Els esportistes catalans han obtingut notables resultats en la majoria de categories. Dani Comas ha obtingut la medalla de bronze a la categoria absoluta i només superat per l’aragonès Abel Mustieles i pel basc Ion Areitio. Pol Tarrés finalitzava amb una meritòria quarta posició, mentre que Rafa Tibau ho feia en la cinquena i Joan Figueras en la sisena. Per la seva part Nacho Heredia i Eloi Paré finalitzaven la seva actuació en la novena i desena posició respectivament. Andreu Miró es quedava en el tall de la classifictòria i es va haver de conformar amb la onzena pisició.
En categoria júnior el Campionat d’Espanya ha anat a parar a mans de Bernat Seuba. El podi ha estat cent per cent català. L’han acompanyat Sergi Llongueras i Oriol Roca en segona i tercera posició respectivament. Oriol Prat i Carlos Sazatornil finalitzaven la seva actuació en la setena y la vuitena posició respectivament.
Jordi Araque va poder ser segon a la categoria de cadets, va ser superat per l’andalús Sebastian Ruiz. Eloi Palau finalitzava quart, mentre que Marc Seuba ho feia en la sisena posició, Ferran Serra en la setena i Joan Martín en la tretzena.
La jornada del diumenge arrancava amb la disputa de les categories de principiants, alevins i infantils masculins i femenins.
Alan Rovira, Martí Yélamos i Martí Riera ocupaven, per aquest ordre, les places de podi. Pol Cabré-Verdiell finalitzava cinquè, Genís la Haba sisè i Nil Benítez novè, tots ells en principiants.
En alevins Gerard Trueba es penjava la medalla d’or seguit de Toni Guillén. Bernat Prat finalitzava cinquè.
Finalment en infantils Marc Novoa, amb una tercera posició, era el català millor classificat. Ferran Sánchez finalitzava sisè. En categoria d’infantils femenina Carla Caballé també es penjava la medalla d’or, mentre que Alba Hidalgo finalitzava en tercera posició.

Foto: podi junior amb Bernat Seuba, Sergi Llongueras i Oriol Roca.
Font fotografia: RFEC