Calldetenes clou la Copa Osona de trial

21/06/2013
Trial

Calldetenes clou la Copa Osona de trial

 

El proper diumenge dia 23 de juny es disputarà a Calldetenes la última prova puntuable per a la catorzena edició de la Copa Osona de Trial.
El circuit de Trial de Calldetenes posarà punt i final al certament osonenc iniciat el passat mes febrer a Folgueroles i que fins ara compta amb més de dos-cents participants inscrits vinguts d’arreu de Catalunya, d’Andorra, de les comunitats d’Aragó i de Madrid. Enguany ha comptat també amb la participació d’un esportista noruec i un de canadenc.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 19€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30 amb un preu de 23€, sent la sortida pels més matiners a partir de les 9h.
Pel que fa l’apartat esportiu els primers vencedors ja es van desvelar a la prova de St. Julià de Vilatorta del passat mes de maig. L’anoienc Bernat Seuba es va proclamar guanyador a la màxima categoria mentre que Daniel Lozano de St. Joan de Vilatorrada ho va fer en open taronja, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins i Jordi Povedano de Taradell en benjamins.
Cal remarcar que molt provablement Seuba no serà present a la prova de Calldetenes per estar participant al Campionat d’Europa que es disputarà a Berna (Suïssa) els dies 21 i 22. El mateix succeirà amb altres destacats esportistes que ocupen posició de podi a la Copa Osona de Trial tals com Sergi Llongueras, Joan Torres, Oriol Roca i Pol Tarrés. Així doncs la incògnita la tindrem en  saber qui ocuparà finalment el segon i el tercer graó del podi si finalment no poden assistir a Calldetenes.
Al capdavant de les tres categories open pendents de dedició hi tenim a Arnau Forns de Vilanova del Vallès, a Adrià Barbero de Sta. Eulàlia de Riuprimer i a Pau Llopart de Barcelona en els respectius nivells de blanc, blau i verd.
En pre benjamins, principiants i infantils hi tenim a Arnau Ricard de Taradell, a Gerard Lladó d’Argentona i a Toni Guillén de St. Feliu de Codines respectivament.
Una malaurada fractura de tíbia soferta fa tres setmanes en un entrenament impedirà a Domènec Lladó d’Argentona prendre la sortida i defensar el liderat a la categoria de cadets, fet pel qual el resultat final dependrà de les posicions obtingudes pels seus perseguidors més immediats, entre ells Eloi Palau de Viladrau i Ferran Serra de Cardedeu.
A Calldetenes coneixerem també els guanyadors del premis dels patrocinadors 2013: Kronos, Kyrocream, X-UP Energy, Eassun, PowerBar, Capdevila, RoviraVic i Jubany.

El lliurament de premis està previst a les a les 13:30 al teatre-auditori de Calldetenes.