Vallter 2000, tercera màniga de la Copa Catalana de trial

18/07/2013
Trial

Vallter 2000, tercera màniga de la Copa Catalana de trial

 

La Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy no s’atura i torna el proper dia 21 de juliol amb l’esperada prova que es disputarà a l'estació d'esquí i muntanya de Vallter2000 de Setcases. El petit municipi gironí de la comarca del Ripollès, situat al nord de la Vall de Camprodon oferirà una any més una de les cites més atractives de la temporada, i ho farà just a una setmana de la tercera prova de la Copa del Món UCI que es celebrarà a Pra Loup (França) i a dues pels Jocs Mundials de la Joventut de Moudon (Suïssa) on hi participaran un bon grapat d’esportistes catalans.
Aquesta prova d’alta muntanya es desenvoluparà en l'entorn natural de l’estació d'esquí i comptarà amb un recorregut total de cinc zones on els participant hauran de fer dues voltes. El traçat presentarà com a característiques principals els blocs de roca que sobresurten dels verds prats de l'estació. El circuit es desenvoluparà en l'àrea adjacent de les pistes amb importants desnivells que exigiran una gran capacitat de resistència per part dels esportistes. L'alçada, amb més 2.000 metres serà un dels factors a tenir en compte pel rendiment.
Les inscripcions es poden formalitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de cada prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent l’inici de les proves a partir de les 9h.
Joan Figueras i Pol Tarrés mantindran un pols personal pel liderat de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy, ambdós estan empatats amb 30 punts al capdavant de la classificació general. Oriol Roca de St. Pere de Vilamajor amb 21 punts ocupa el tercer lloc.
Els que també hauran de defensar el liderat a Vallter2000 són els participants del Kid’s Cup. Joan Lestang d’Escaldes Engordanys (Andorra) en pre benjamins, Jordi Povedano de Taradell en benjamins, Joel Llavin de St. Antoni de Vilamajor en principiants, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins, Martí Aran de Borgonyà en infantils i Eloi Palau de Viladrau en cadets.
Pel que fa als liderats de l’Open Cup hi tenim a Roger Lladó de Monistrol de Montserrat en nivell taronja, Cristofer Iglesias de Taradell en nivell verd, Pol Cubinsà de Gironella en nivell blau i Gerard Martínez de St. Pere de Vilamajor en nivell blanc.
Després de la competició per Vallter2000, la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy es prendrà un descans fins després de l'estiu. A mitjans de setembre tornarà amb la prova de Vallgorguina, a principis d'octubre tindrà lloc la prova d’Òrrius. Finalment Terrassa (ATHC), a mitjans de novembre, donarà per finalitzada l'edició 2013.