La selecció catalana estarà a la CDM de trial

26/07/2013
Trial

La selecció catalana estarà a la CDM de trial

 

Aquest cap de setmana es disputarà a l’estació d’esquí francesa de Pra Loup (Alps de l'Alta Provença), la tercera prova de la Copa del Món de Trial UCI. La primera va tenir lloc a Heubach (Alemanya) i la segona a Walbrzych (Polònia) els passats mesos d’abril i de juny.
Per aquesta prova la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) ha seleccionat un total de vuit esportistes que hi participaran amb els colors catalans i que s’indiquen a continuació:
La tercera prova de la Copa del Món de Trial UCI es desenvoluparà sobre un traçat que combinarà elements naturals amb elements artificial al bell mig de l’estació d’esquí de la Vall de l’Ubaye.
Dijous dia 26, els esportistes masculins de la FCC, disputaran la prova classificatòria. Els millors quinze classificats obtindran el pas per a la disputa de la ½ final del dissabte dia 27 on s’enfrontaran amb els top deu del rànquing UCI.
Les finals estan previstes pel diumenge dia 28 a partir de les 11h del matí amb els millors vuit resultats de fase de ½ finals.
Lua Vizcaino, única representat femenina de la FCC, tindrà la seva prova el dissabte dia 27 a partit de les 11h amb final directe.
A part dels mencionats integrants de selecció Catalana, altres esportistes catalans estaran a la sortida d’aquesta tercera màniga, es tracte de Rafa Tibau que ocupa la onzena posició a la Copa del Món de Trial UCI a la categoria elit masculí 26. També hi prendran part Carlos Sazatornil i Jaume Tort.
Després de Pra Loup la Copa del Món de Trial UCI romandrà a terres gales amb la disputa de la quarta prova a l’estació d’esquí de Méribel prevista del 16 al 18 d’agost . Finalment la ciutat belga d’Amberes posarà punt i final a la Copa del Món de Trial UCI el darrer cap de setmana de setembre.

Seleccionats i respectives classificació UCI i categoria

Figueras Viñas, Joan 21è Elit masculí 26 Barcelona
Tarrés Martrat, Pol -- Elit masculí 26 Cabrils
Paré Caballé, Eloi -- Elit masculí 26 Calldetenes
Torres Ferraz, Joan 38è Elit masculí 26 Rellinars
Llongueras, Sergi 22è Elit masculí 26 Òrrius
Roca Olivé, Oriol 33è Elit masculí 20 St. Pere de Vilamajor
Seuba Romeu, Berna 25è Elit masculí 20 Òdena
Vizcaino Medina, Lua 5a Elit femení Barcelona


Foto: Selecció Catalana de Trial a la Copa del Món 2012 – Val d’Isère (FRA)