Òrrius rep diumenge la Copa Catalana de trial

03/10/2013
Trial

Òrrius rep diumenge la Copa Catalana de trial

 

La penúltima prova de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy serà el proper diumenge dia 6 d’octubre en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme.
La prova maresmenca començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions a partir de les 08:30. Les inscripcions es poden formalitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova.
El traçat d’aquesta quarta prova es desenvoluparà a les instal•lacions de l’Escola de Trial d’Òrrius sobre un recorregut de cinc zones i dues voltes per a totes les categories.
Joan Figueras de Barcelona és el líder provisional de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy. Amb dues proves guanyades i un sisè lloc acumula un total de 50 punts. A set punts i en segona posició hi ha el maresmenc Pol Tarrés que ha obtingut un segon lloc i dos quarts. Tancant les posicions de podi tenim a Oriol Roca de St. Pere de Vilamajor que amb dos tercers i un desè suma un total de 36 punts. Així doncs els especialistes catalans tindran una nova prova per mesurar-se després de la darrera prova disputada a finals de juliol a Setcases (Vallter 2000).
Pel que fa a les categories del Kid’s Cup i de l’Open Cup que varen disputar la quarta cursa el passat 15 de setembre a Vallgorguina les posicions capdavanteres són per a Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, també de Taradell i en benjamins hi ha Jordi Povedano. L’andorrà Gaudi Vall encapçala la categoria principiants. Alan Rovira de Castellar del Vallès ho és en alevins, Martí Aran de Borgonyà ho és infantils i Eloi Palau de Viladrau en cadets.
Al capdavant del nivell blanc de l’Open Cup hi ha Oriol Llavina de St. Antoni de Vilamajor, en nivell blau Oriol Rodríguez de Gironella, en nivell verd Cristofer Iglésias de Taradell i en nivell taronja Roger Lladó de Monistrol de Montserrat. La celebració d’aquesta prova és possible gràcies a l’Ajuntament d’Òrrius i a l’Escola municipal de Trial.