Sergi Llongueras guanya la Copa Catalana de trial d´ Òrrius

07/10/2013
Trial

Sergi Llongueras guanya la Copa Catalana de trial d´ Òrrius

 

La penúltima prova de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy s’ha disputat aquest diumenge dia 6 d’octubre en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme.
La prova ha reunit a gairebé 130 inscrits vinguts d’arreu de Catalunya, d’Aragó i d’Andorra. El traçat de cinc zones s’ha desenvolupat a les instal•lacions de l’Escola de Trial d’Òrrius.
Amb només quatre punts l’esportista local Sergi Llongueras s’ha imposat per davant de Pol Tarrés i de Rafa Tibau amb unes puntuacions de 7 i 8 punts respectivament. Amb aquest resultat Pol Tarrés ascendeix fins la primera posició de la general amb un total de 60 punts. Joan Figueras que arribava a Òrrius per defensar el liderat només ha pogut ser setè i ara amb 59 punts ocupa la segona posició de la general. Per tant s’espera una final molt emocionant entre els dos esportistes pel dia 17 de novembre a les instal•lacions de l’ATHC de Terrassa.
La tercera posició també serà molt disputada a la final del dia 17 a l’ATHC, Sergi Llongueras ocupa la tercera posició amb 48 punts, mentre que Oriol Roca de St. Pere de Vilamajor (5è a Òrrius) és quart amb 47.
El cel mig tapat de primera hora ha amenaçat amb pluja però finalment el sol i la calor s’han imposat a la gran jornada de Trial i a on hem pogut conèixer el guanyador matemàtic en categoria aleví, el vallesenc Alan Rovira, que amb una nova victòria s’ha assegurat la primera posició a falta d’una prova.
Pel que fa als resultats a la resta de categories del Kid’s Cup en pre benjamins el primer classificat ha estat el taradellenc Arnau Ricart i en benjamins Adrià Utrillo de Vallgorguina.
L’andorrà Gaudi Vall i el maresmenc Domènec Lladó s’ha adjudicat una nova victòria en les respectives categories de principiants i de cadets. En infantils Marc Novoa de Premià de Dalt ha estat el guanyador.
A les categories de l’Open Cup victòries de Marc Terol de Dosrius en nivell blanc, d’Oriol Rodríguez de Gironella en nivell blau, de Cristofer Iglésias de Taradell en nivell verd i de Lua Vizcaíno de Barcelona en nivell taronja.

La final serà el proper 17 de novembre a les instal•lacions de l’ATHC de Terrassa.