Torna “Amb Bici per la Marató”

06/11/2013
Federació

Torna “Amb Bici per la Marató”

Seguint la iniciativa del passat any, els amics del Club Ciclista Pla i Baixada de Navàs i Balsareny organitzen el proper diumenge 15 de Desembre l’activitat ciclista emmarcada dins la tradicional Marató de TV3, dedicada aquest cop a les malalties patològiques cròniques i progressives del sistema nerviós central.
Amb el lema “Amb Bici per la Marató”, s’organitzarà un acte amb la finalitat principal de recaptar la màxima quantitat de diners per col.laborar amb la Marató.
L’objectiu és que tots els ciclistes de Catalunya que puguin facin un recorregut d’uns 40 quilòmetres per les carreteres de la seva comarca, coordinats pel club de la seva població o pel més proper al seu lloc de residència. La concentració serà a les 9:30 hores davant de la Casa Consistorial de cadascuna de les poblacions de sortida per començar a pedalar a les 10:00 hores. Finalitzarà a les 12:00 hores aproximadament, a l’Ajuntament de la capital de la seva comarca, per tal que la concentració de ciclistes sigui ben nombrosa i ben vista per tothom. En aquests punts els ajuntaments prepararan una petita festa per celebrar l’arribada dels ciclistes participants a la Marató de TV3.
Com l’any passat, tant els ajuntaments, clubs i ciclistes faran una aportació mínima de diners per col.laborar. Aquests últims tindran com a regal un bonic mallot commemoratiu amb els noms de tots els clubs i ajuntaments que s’afegeixen a la iniciativa.
Des de la Federació Catalana de Ciclisme es fa un recolzament molt especial a aquesta activitat. Teniu tota la informació a la web del Club Ciclista Pla i Baixadawww.plaibaixada.com.