Terrassa tanca la Copa Catalana de trial el proper diumenge

14/11/2013
Trial

Terrassa tanca la Copa Catalana de trial el proper diumenge

 

 

El proper diumenge dia 17 de novembre es disputarà a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) la final de la Copa Catalana de Trial ‘13 X-UP Energy.
La prova tindrà lloc en el circuit permanent de l’ATHC sobre un recorregut mixt amb zones naturals i artificials on els participants hauran de superar cinc zones dues vegades amb un temps de tres hores i mitja.
La de Terrassa serà la darrera de les sis proves que han format la competició de la FCC (Federació Catalana de Ciclisme). La prova començarà puntualment a les 9 del matí, sent les inscripcions a partir de les 08:30. Les inscripcions anticipades es podran formalitzar fins el dimecres abans de la prova al web http://www.trialsport.es/.
Després de la disputa de la penúltima prova celebrada a Òrrius del passat 6 d’octubre, el maresmenc Pol Tarrés s’enfilava al capdamunt de la classificació general acumulant un total de 60 punts i relegant el fins aleshores líder Joan Figueras a la segona posició i quedant a només un punt de Tarrés. Per tant queda en suspens saber qui serà el guanyador final de la Copa Catalana de Trial ‘13 X-UP Energy. Pel que fa a la tercera i quarta posició sembla ser que també serà cosa de dos ja que Sergi Llongueras acumula 48 punts pels 47 d’Oriol Roca. Així doncs tindrem una final molt disputada per saber qui ocupa finalment les posicions de podi i quins seran els guanyadors finals dels rellotges KRONOS.
En aquesta final a més de conèixer els guanyadors dels rellotges KRONOS pels tres primers classificats a cada categoria també coneixerem els guanyadors del premi OAKLEY-OPTORRENTS (4t), del premi JITSIE (5è), del premi KYROCREAM (6è) i del premi POWERBAR (7è).
Pel que fa a les primeres posicions a les classificacions de les categories del Kid’s Cup en pre benjamins i benjamins hi tenim els taradellencs Arnau Ricart i Jordi Povedano respectivament,  en principiants l’andorrà Gaudí Vall, en alevins Alan Rovira de Castellar del Vallès que ja es va proclamar guanyador matemàtic a Òrrius.
L’infantil Marc Novoa de Premià de Dalt és primera només un punt del segon classificat, l’osonenc Martí Aran. Eloi Palau de Viladrau té una còmode avantatge de 10 punts sobre al segon classificat a la categoria de cadets.
Finalment a les categories de l’Open Cup les primeres posicions són per Marc Terol de Dosrius en nivell blanc, per Oriol Rodríguez de Gironella en nivell blau, per Cristofer Iglésias de Taradell en nivell verd i per Roger Martínez de Monistrol de Montserrat en nivell taronja.