Doble èxit de Pep González al ciclocròs basc

13/11/2013
Ciclocròs

Continuen les interessants actuacions de  Pep Gonzalez ‘Nances’ a les proves de la Copa Federació de Ciclocròs, disputades el passat cap de setmana a Euskadi.
Dissabte 9 va tenir lloc el II Premio Ziklokross Arbulu, on el Pep González va aconseguir guanyar a Master 40. ''Va ser un circuit molt tècnic i ràpid, poc moll i molt dur... Jo necessitava guardar-me per diumenge però vaig aconseguir fer una bona carrera i arribar en primer lloc'', valorà el corredor.
Diumenge 10, en el català  es va enfrontar a la 4a CX de Elorrio, prova puntuable de la Copa d'Espanya de Ciclocròs, aconseguint segon lloc al podi en M40 amb un temps de 00:44:45:09. ''A l'inici de la prova em vaig escapar amb un grup de corredors i, encara que es va fer molt dur, vaig anar de menys a més. No obstant això, una errada personal em va portar a fer segon lloc. Val a dir que l'organització, l'ambient i el nivell van ser espectaculars!''.

Font fotografia: Oskar Matxin