Joan Figueras guanya la Copa Catalana de trial

21/11/2013
Trial

Joan Figueras guanya la Copa Catalana de trial

 

Les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) han acollit la final de la Copa Catalana de Trial ‘13 X-UP Energy aquest diumenge dia 17 de novembre sota pronòstic de pluja intensa, malgrat això la prova s’ha disputat sense cap incidència i amb una momentània treva de la pluja que ha respectat el desenvolupament de la prova, això si, sota unes condicions molt relliscoses degut a la pluja del dissabte.
La prova ha tingut lloc en el circuit permanent de l’ATHC sobre un recorregut mixt amb zones naturals i artificials on els participants han hagut de superar cinc zones dues vegades amb un temps de tres hores i mitja.
La final de l’ATHC s’ha presentat molt interessant ja que les primeres posicions en algunes categories estaven en joc.  Pol Tarrés i Joan Figueras, separats només per un punt al capdavant de la general s’ho han jugat tot en aquesta final. Després de la primera volta Figueras encapçalava la prova amb 16 punts mentre que Tarrés, amb 23, estava a la sisena posició. Per davant els hi esperava una segona volta decisiva, veient les condicions del circuit, tot podia passar. Figueras ha millorat la segona volta i amb un total de 27 punts s’ha col•locat segon per darrera d’un inesperat Oriol Roca que amb 16 punts a la primera i 10 a la segona ha marcat la millor volta i s’ha fet amb la victòria de la prova. Tarrés no ha pogut millorar i amb idèntica puntuació s’ha hagut de conformar amb la vuitena posició sense cap opció al títol. Sergi Llongueras ha estat  tercer a la prova amb un total de 36 punts. Així doncs unes posicions de podi disputades fins al darrer moment amb Joan Figueras com a guanyador, Pol Tarrés segon i Oriol Roca tercer.
En aquesta final hem conegut els guanyadors dels rellotges KRONOS pels tres primers classificats a cada categoria i els guanyadors del premi OAKLEY-OPTORRENTS (4t), del premi JITSIE (5è), del premi KYROCREAM (6è) i del premi POWERBAR (7è).
En les primeres posicions de les categories del Kid’s Cup hi tenim els taradellencs Arnau Ricart i Jordi Tulleuda en pre benjamins i benjamins respectivament, sent Ricart en pre benjamins i Jordi Povedano en benjamins els guanyadors finals.
Un nova victòria de l’andorrà Gaudi Vall li ha permès fer-se amb el títol final de principiants. En alevins el guanyador de la prova ha estat Arnau Crespo de St. Iscle de Vallalta, Alan Rovira de Castellar del Vallès ja s’havia proclamar guanyador matemàtic a Òrrius.
L’osonenc Martí Aran tot hi obtenir els segon lloc per darrera de Toni Guillen ha obtingut la victòria final en infantils. En cadets victòria d’Eloi Palau de Viladrau que s’ha fet finalment amb el títol.
Pocs canvis hi ha hagut al capdavant de les categories de l’Open Cup. Marc Terol de Dosrius en nivell blanc i Cristofer Iglésias de Taradell en nivell verd han obtingut una nova victòria finalitzant primers a la general.
Oriol Rodríguez de Gironella en nivell blau i Roger Martínez de Monistrol de Montserrat en nivell taronja també han obtingut el respectiu títol malgrat les categories han estat guanyades per Lluc Plans de St. Antoni de Vilamajor i per Gemma Abant de Sabadell en nivell blau i taronja respectivament.