Tres curses a terres gironines el proper cap de setmana

26/11/2013
Ciclocròs

Tres curses a terres gironines el proper cap de setmana

 

Torroella de Montgrí, Llagostera i La Jonquera seran seu de les properes cites ciclistes a les contrades gironines. El cap de setmana vinent significa la visita de la Copa Catalana de ciclocròs a aquestes terres.

DISSABTE  ES DISPUTARÀ  LA  COPA CATALANA  DE  CICLOCRÒS  A  TORROELLA DE  MONTGRÍ  

El Club Ciclista Montgrí i el Club Ciclista Impuls Medes Bike, organitzen aquest dissabte una prova de Ciclocròs puntuable per la Copa Catalana i pel Campionat Gironí conjuntament amb el Ciclocròs del dia 8-12 de Girona que organitza el Club Ciclista Sport Ter.
La prova es disputarà en un circuit de 2 km del Trial Bike Park Montgrí Medes en diferents curses, la primera serà a les 10h i la concentració al Pavelló Esportiu. La participació és oberta a totes les categories des de alevins fins a veterans per homes i dones.
                                                                                       
VI  MARXA PER  PARELLES  EN  BTT  AQUEST  DIUMENGE  A  LLAGOSTERA

El Club BTT  Llagostera ja ho te tot apunt per celebrar diumenge la VI Edició de la Marxa per Parelles en BTT que estarà oberta a tothom i es podrà escollir dues rutes de 33 i 22 km que ha dissenyat el club per passar una bon matí pedalant amb BTT, Les inscripcions es faran l' Edifici Polivalent i la sortida serà a les 9'30h, per més informació: http://www.bttllagostera.cat/ 

III  TRANS - SEM  BTT  A  LA  JONQUERA

Aquest diumenge a les 9h es celebra a La Jonquera una Marxa - Pedalada de BTT organitzada pel Club Esportiu Mossos Esquadra que han preparat dos recorreguts de 13 i 35 km per triar, per més informació: itpg161@gencat.cat