El trial Ciutat de Vic tindrà nou format

04/12/2013
Trial

El trial Ciutat de Vic tindrà nou format

Amb la tenacitat d’oferir sempre el millor servei i caracteritzats per la constància en la millora de l’esport enguany el Trial Ciutat de Vic canvia el format.
La tradicional cursa a la capital osonenca que donava per finalitzada la temporada donarà pas a una jornada de portes obertes per a tots els aficionats de la comarca i de fora d’ella per poder venir a conèixer i a entrenar durant tot el matí a les instal•lacions del Mas de Bigues ubicades a la zona esportiva de Vic.
Juntament amb aquesta jornada s’ha preparat una interessant xerrada on es tractarà sobre la pràctica de l’esport en la infantesa i en l’adolescència. La xerrada serà a càrrec del Dr. Jaume Martí, llicenciat en psicologia i màster en psicologia de l’esport i responsable de la preparació psicològica dels esportistes del CTER (Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès) i del Dr. Piero Galilea, metge especialista en medicina esportiva i responsable de l’àrea mèdica del CAR (Centre d’Alt Rendiment) de St. Cugat.

Diumenge, 15 de desembre de 2013:

10:00 - 13:00 Jornada de portes obertes.
10:30 - 11:30 Xerrada sobre la pràctica de l’esport en la infantesa i en l’adolescència, a càrrec del Dr. Jaume Martí i el Dr. Piero Galilea.

Degut a l’aforament limitat de les instal•lacions del Mas de Bigues cal confirmar l’assistència a la xerrada a l’e-mail: info@trialsport.es.
Com de costum en els nostres esdeveniments, durant tot el matí hi haurà a disposició de tothom servei de bar, on a la vora de les brases es podrà menjar un suculent entrepà de botifarra d’Osona acompanyat d’un bon cafè. L’Ajuntament de Vic i la Unió Ciclista Vic col•laboren en l’acte.