S´ obre el període per confeccionar llicències 2014

21/12/2013
Federació

S´ obre el període per confeccionar llicències 2014

Està obert el procés per confeccionar les llicències 2014. El sistema informàtic ha fet una sèrie de millores per atendre les demandes, però en cap cas ha canviat el procediment de tramitació de llicències i albarans que és el mateix d’anys anteriors. El Club haurà de fer primer el pagament de la quota del 2014, per tal que el programa li permeti entrar i tramitar les llicències. Els Clubs rebran per correu postal la Normativa per a les sol•licituds de llicències 2014, revisada i ampliada per afavorir la seva comprensió. S'ha intentat, en la mesura de la prudència i l'efectivitat administrativa facilitar o suprimir el lliurament de documentació a la FCC. Hem de treure el màxim profit del programa i emplenar o revisar tota la informació de cada Club. Es prega que actualitzeu la composició de la Junta Directiva al programa. La FCC disposarà els mitjans personals i tècnics per lliurar amb els terminis de la Normativa les llicències. Com és habitual les respectives Delegacions estan a la vostra disposició per atendre-us com  mereixeu. Les noves llicències tindran efectivitat a partir del dia 1 de gener.

Poden trobar tota la informació de llicències a www.ciclisme.cat – llicència – Informació llicències – 01 Normativa llicències 2014; 02 Preus llicències 2014; 03 Sol•licitud llicència 2014 i Compromís esportiu 2014.

IMPORTANT

La llicència 2013, amb la respectiva cobertura d’assegurances, finalitza la seva validesa el 31 de desembre i no serà prorrogable al gener.