Reconeixement a l’Ajuntament de Ripoll per la tasca del Centre de Tecnificació Esportiva de Ciclisme

09/12/2013
Federació

Reconeixement a l’Ajuntament de Ripoll per la tasca del Centre de Tecnificació Esportiva de Ciclisme

La Federació Catalana de Ciclisme va reconèixer l'Ajuntament de Ripoll per la tasca desenvolupada els darrers anys pel Centre de Tecnificació Esportiva. Una distinció en forma de placa que es va entregar a l’acte de cloenda de la temporada 2013 a la sala d'actes de l'INEFC.
La distinció va ser lliurada al Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Ripoll i President del Consell Comarcal del Ripollès, Sr Miquel Rovira, acompanyat de la Sra. Helena Lopez, Directora d´Àrea Central i Hisenda i del Sr. Quim Lopez Director del Centre Tecnificació.
En l'acte també es van reconèixer tres dels actuals alumnes del Centre de Tecnificació Esportiva de Ripoll: Ot Dòniga (campió de Catalunya júnior de ciclocròs), Oriol Roca (podi al campionat d'Espanya júnior de trial) i Sergi Llongueres (subcampió d'Espanya junior de trial). A més, es van guardonar set exalumnes de l'equipament ripollès: Elisabet Bru, Anna Laredo, Marc Soler, Martí Aran, Jordi Araque, Lua Vizcanino i Rafael Tibau –aquest darrer, campió del món trial per equips-.