Primer lloc per a Pol Tarrés en el rànquing Trial FCC 2013

19/12/2013
Trial

Primer lloc per a Pol Tarrés en el rànquing Trial FCC 2013

El maremenc Pol Tarrés ha finalitzat la temporada 2013 en la primera posició del rànquing FCC (Federació Catalana de Ciclisme) consolidant-lo com a millor esportista de l’any a nivell autonòmic.
Malgrat no haver obtingut cap victòria al llarg de l’any Tarrés ha estat molt regular obtenint al llarg de l’any amb tres segons llocs, un tercer, tres quarts i que juntament amb un modest cinquè i un sisè han sumat un total de 130 punts. Tarrés ha passat de la segona posició l’any 2012 a la primera desbancant el calderí Rafa Tibau que enguany ha estat baixa amb la majoria de proves fet pel qual ha descendit fins la novena posició malgrat haver obtingut dues victòries i dos tercers llocs.
En segona posició i amb 123 punts trobem el també maresmenc Sergi Llongueras. Llongueras natural d’Òrrius ha ascendit de la cinquena posició el 2011 a la segona. Aquesta temporada ha pujat al podi en quatre ocasions, dues d’elles coma primer, una com a segon i una com a tercer.
L’anoienc Bernat Seuba amb 119 punts s’ha mantingut en la tercera posició remarcant l’excel•lent inici de temporada on ha obtingut un primer, tres segons i dos tercers.
Destacar en el top deu de la llista a Jordi Araque en el seu debut a la màxima categoria. El de de Roda de Ter ha assolit una merescuda novena posició havent obtingut un tercer lloc com a resultat més destacat al llarg de l’any. El top deu d’un total de 28 esportistes és per Eloi Paré de Calldetenes amb 48 punts.