Torna la Copa d´ Osona de trial

05/02/2014
Trial

Torna la Copa d´ Osona de trial

El proper diumenge 9 de febrer Osona enceta la temporada de Trial FCC 2014. La quinzena edició de la Copa Osona de Trial es portarà a terme entre els mesos de febrer i juny amb un total de sis proves repartides en diferents municipis de la comarca. Folgueroles donarà el tret de sortida al certamen.
Després de Folgueroles la Copa Osona de Trial passarà pels municipis de Les Masies - Roda el dia 23 de febrer, per Tona el dia 16 de març, per Taradell el dia 6 d’abril, per St. Julià de Vilatorta el dia 4 de maig i finalment per Calldetenes el dia 22 de juny. Bernat Seuba va ser-ne el guanyador la passada edició seguit de Sergi Llongueras i de Pol Tarrés.
La Copa Osona és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de tretze categories: pre-benjamins (5 i 6 anys), benjamins (7 i 8 anys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 i 16 anys).
També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau, verd i taronja; enguany com a novetat s’incorpora el nivell lliure.
Finalment hi haurà dues categories absolutes, la elit masculina i la elit femenina, que enguany s’incorpora.
La prova inaugural transcorrerà entre l’ermita de la Damunt i el bosc de Can Clotet; sent l’entorn de l’ermita la zona destinada a l’aparcament, a les inscripcions, al podi i al bar.
El paratge boscós i rocós que hi ha entre la Damunt i Can Clotet es on hi haurà les zones de la competició, un total de cinc on els participants hauran de realitzar dues voltes.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres  abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30 amb un preu de 25€, sent la sortida pels més matiners a partir de les 09:00. S’esperen més de cent esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.
Enguany i per tal de que la prova sigui més fluida es realitzaran dos horaris de sortida en funció de les categories, un serà a les 09:00 i l’altre a les 11:00. Tots els horaris es poden consultar al web http://www.trialsport.es/.
Un any més els participants també tindran importants premis. Des dels obsequis exclusius de cada prova fins els premis finals dels col•laboradors: McDonald’s Vic, Jitsie, Òptica Torrents, PowerBar, Probuc, Can Jubany, Capdevila Extrem, així com també un mallot dedicat per Abel Mustieles, Campió del Món de Trial UCI 2013.