La FCC present al Saló de l´ Esport i Turisme de Muntanya a Lleida

15/02/2014
Federació

La FCC present al Saló de l´ Esport i Turisme de Muntanya a Lleida

La Federació Catalana de Ciclisme, mitjançant la seva delegació territorial a Lleida, és present amb un estand propi al Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya que se celebra a la Fira de Lleida d'avui divendres fins a diumenge. La voluntat de la FCC amb la seva participació en aquesta manifestació firal, que aplega expositors de Catalunya, de l'Estat i de França, és conscienciar els practicants habituals del ciclisme de la conveniència de pertànyer a un club i tenir una llicència en vigor, com també de la convivència respectuosa entre els ciclistes i els automobilistes a la carretera.
En el marc d'aquesta primera edició del saló, que han inaugurat aquesta tarda el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, es farà demà dissabte una pedalada popular, la Winter Bike Lleida, organitzada pel CC Terres de Lleida, que recorrerà els dos marges del riu Segre al seu pas per la capital del Segrià en un traçat de 10 km. La inscripció, gratuïta, s'obrirà a les 9 h davant del pavelló 3 de Fira de Lleida i la sortida tindrà lloc a les 11 h. Els primers 500 inscrits rebran una samarreta commemorativa com a obsequi.
Al Saló de l'Esport i Turisme de Muntanya de Lleida també hi ha present, a més de la FCC i el CC Terres de Lleida, el CC Pedales del Mundo, que hi promociona tots els seus productes de cicloturisme. La fira romandrà oberta de les 10 a les 20 h i es clourà aquest diumenge, 16 de febrer.