Tona acull la tercera màniga de la Copa Osona de trial

14/03/2014
Trial

Tona acull la tercera màniga de la Copa Osona de trial



El proper diumenge dia 16 de març tindrà lloc a Tona  la tercera prova puntuable per a la quinzena edició de la Copa Osona de Trial. La prova tonenca es disputarà en el Balneari Codina i en el parc de la Font del Ferro, essent el centre neuràlgic de la prova el jardí del Balneari on també hi haurà ubicades quatre de les deu zones. La resta de les zones es trobaran ubicades en parc de la Font de Ferro. Els participants hauran de superar-les un total dues vegades.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web www.trialsport.es fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€. S’esperen més de cent esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.
El primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00. 
Per tal de que la prova sigui més fluida l’horari per les categories de cadet, elit masculí i open taronja s’ha avançat una hora, sent les inscripcions de 10:00 a 10:30 i la sortida a les 10:30. De 11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

Tots els horaris es poden consultar al web www.trialsport.es.

Actuals líders 

Elit masculí: Rafa Tibau (Caldes de Montbui)
Elit femení: Carla Caballé (Viladecavalls)
Cadet: Joan Martín  (Granollers)
Infantil: Uriel Gil (Valderrobles)
Aleví: Jordi Prat (Roda de Ter)
Principiant: Josep Sabé (Llinars del Vallès)
Benjamí: Laia Esquís (Òrrius)
Pre Benjamí: Poldo Sillué (Mequinenza)
Open taronja: David Martínez (Tona)
Open verd: Oriol Rodríguez (Gironella)
Open blau: Pol Cubinsà (Gironella)
Open blanc: Miquel Segalés (St. Feliu de Codines)
Open lliure: Àlex Sazatornil (Matadepera)

Per consultar totes les classificacions: http://www.trialsport.es/informacio_competicio_trial/copa-osona-trial/123/ca

Com arribar 

Per la carretera C-17 (antiga N-152), o des de Lleida i Girona per la C25 (Eix Transversal) enllaçant amb la C-17, direcció Barcelona.
Per arribar al Balneari Codina cal seguir per la carretera BV-5303 direcció Manresa i trencar a l’esquerra al carrer Picasso per accedir a l’aparcament.