Taradell continua amb la Copa Osona de trial diumenge vinent

04/04/2014
Trial

Taradell continua amb la Copa Osona de trial diumenge vinent

El proper diumenge dia 06 d’abril tindrà lloc a Taradell la quarta prova puntuable per a la quinzena edició de la Copa Osona de Trial.
Enguany la prova taradellenca canvia un xic l’emplaçament. El centre neuràlgic s’ubicarà en el restaurant Terra Endins mentre que les zones per a la competició transcorreran al llarg del camí situat darrera del restaurant i direcció cap a les Escoles Pinediques. És un terreny exigent  on predominaran grans blocs de roca en pronunciats pendents. Seran un total de cinc zones on els participants hauran de superar-les un total dues vegades.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€. S’esperen més de cent esportistes vinguts d’arreu de Catalunya, Andorra, Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid.
El primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00. De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet, elit masculí i open taronja, sent la sortida a les 10:30. Finalment d’11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

Actuals líders

Elit masculí: Bernat Seuba (Òdena)
Elit femení: Carla Caballé (Viladecavalls)
Cadet: Marc Seuba (Òdena)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Jordi Prat (Roda de Ter)
Principiant: Jordi Tulleuda (Taradell)
Benjamí: Laia Esquís (Òrrius)
Pre Benjamí: Poldo Sillué (Mequinenza)
Open taronja: David Martínez (Tona)
Open verd: Oriol Rodríguez (Gironella)
Open blau: Pol Cubinsà (Gironella)
Open blanc: Miquel Segalés (St. Feliu de Codines)
Open lliure: Pep Ribera (Gironella)

Consultar totes les classificacions: http://www.trialsport.es/informacio_competicio_trial/copa-osona-trial/123/ca

Tots els horaris es poden consultar al web http://www.trialsport.es/.