El campió del món de trial Abel Mustieles guanya a la Copa Osona

07/04/2014
Trial

El campió del món de trial Abel Mustieles guanya a la Copa Osona

L’aragonès Abel Mustieles ha fet honor al mallot de Campió del Món UCI que vesteix i s’ha imposat a la quarta prova de la quinzena edició de la Copa Osona de Trial disputada aquest diumenge a Taradell.
La quarta prova, amb sortida al restaurant Terra Endins, ha congregat a més de 160 esportistes que han hagut de completar un difícil traçat de deu zones.
Mustieles ha rodat gairebé perfecte i només se li ha escapat un punt a la zona tres de la primera volta. Rafa Tibau de Caldes de Montbui, amb cinc punts, ha estat segon i Pol Tarrés de Cabrils, amb deu punts, ha estat tercer. La general elit masculí, després de Taradell, continua encapçalada per Bernat Seuba (5è a Taradell) amb 59 punts seguit de Tarrés amb 53 i de Tibau 50.
En la categoria d’elit femení, dues úniques participants. Carla Caballé de Viladecavalls s’ha imposta de nou per davant d’Alba Hidalgo de St. Andreu de Llavaneres, essent aquestes mateixes posicions les que ocupen a la general.

Guanyadors de la jornada

Cadet: Marc Seuba (Òdena)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Josep Sabé (Llinars del Vallès)
Benjamí: Joel Vinyets (Tona)
Pre Benjamí: Poldo Sillué (Mequinenza)
Open taronja: David Martínez (Tona)
Open verd: Cristofer Iglésias (Taradell)
Open blau: Pol Cubinsà (Gironella)
Open blanc: Guillem Oliver (Taradell)
Open lliure: Pep Ribera (Gironella)

Destacar la participació de vuit esportistes locals: Guillem i Jordi Tulleuda, Marc Codina, Jordi Povedano, Arnau Ricart, Guillem Oliver, Cristofer Iglesias i Marc Masnou.

La propera parada de la Copa Osona de Trial serà a St. Julià de Vilatorta el dia 4 de maig.