Curs de mecànica de bicicleta a Girona

10/04/2014
Federació

Curs de mecànica de bicicleta a Girona

Des del Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalunya s´ ha organitzat el I Curs de mecànica de suspensions i frens hidràulics per a mecànics de comerços de bici-cletes, el proper dilluns 28  d’abril a Girona. Entre els temes a tractar dintre d’aquest curs s’examinaran els problemes i manteniments més habituals de totes les marques a partir de l’experiència quotidiana compartida. Així doncs proposarem alternatives a problemes tant des de la vesant més oficialista com des de les més pragmàtiques que contrastarem amb la nostra experiència, sense cap lligam propagandístic i sense la dependència de cap marca.  El curs tindrà una durada de 6 hores i els assistents rebran posteriorment un diploma certificant la seva assistència.
Per assistir al curs només cal emplenar la butlleta d’inscripció que us adjuntem i l’en-vieu a l’adreça de correu electrònic bicicletes@confecom.cat o al telèfon 93.491.06.07.

Programa I Curs de mecànica a Girona

Unió de Federacions Esportives de Catalunya a Salt
C/ Miquel Martí i Pol, 5, 17190 Salt (Girona) Piscina Municipal
GRATUÏT PER AGREMIATS

9:30 h Presentació del curs
A càrrec del Sr. Creu Agustina, President del Gremi de Comerciants de Bicicletes de Catalun-ya i a càrrec dels Sr. Jordi Marimón i Sr. Sergi Agullo.
9:45 h Primera part del curs
1. Revisions autoritzades de Fox
2. Problemes habituals de Fox
3. Revisions de Rock Shox
4. Problemes habituals de Rock Shox
5. Revisions i problemes d’altres forquilles
11:45 PAUSA
12:00 h Segona part del curs
1. Purgat dels diferent frens
2. Problemes mes habituals del frens
3. Sorolls
4. Pistons que no retornen
5. Altres
14:30 h Cloenda
Posterior dinar (opcional) al Restaurant Gran Buffet Sol (C/ Martí i Pol, 13) pagament in situ (14,5€).
NOTA: La base d’aquesta formació és la interactivitat entre tots els participants, donat que el curs no esta patrocinat ni organitzat per cap marca i d’aquesta manera es poden debatre i comentar les diferents solucions que donem tots els mecànics de bicicletes als problemes que tenim cada dia als nostres tallers.