La Marxa Cicloturista Racons de la Conca es fa major d'edat

11/04/2014
Federació

La Marxa Cicloturista Racons de la Conca es fa major d'edat

Els amics de la Secció Ciclista del Club de Petanca Rocafort de Queralt ja tenen tot preparat per una nova edició de la Marxa Cicloesportiva Racons de la Conca que es celebrarà a la localitat tarragonina el diumenge 4 de maig.
Aquest any estan d'enhorabona i celebren la divuitena edició amb moltes novetats com ara nous recorreguts encara més atractius, endinsant-se per primer cop a les carreteres de la comarca de l'Alt Camp.
La ruta llarga, de 163 quilòmetres i 2.425 metres de desnivell, serà la sisena puntuable del XVII Circuit de Llarga Distància-deporvillage. Aquest recorregut tindrà un primer tram favorable fins arribar a La Riba. Des d'aquí ja començarà un tram de pujades, amb rampes puntuals amb un desnivell important, i baixades que ens portarà per Farena i Capafonts fins arribar a la cruïlla de la carretera de Prades.
Des d'aquesta bonica població es continuarà per Albarca, Ulldemolins i Vilanova de Prades tot gaudint de les magnífiques vistes de la Serra del Montsant. Des d'aquest punt es recupera la ruta d'altres anys que continua per L'Espluga, Blancafort i Solivella, enfrontant-se posteriorment a les conegudes i exigents pujades de Forès i el Collet de les Pinyes per arribar de nou a Rocafort.
Els qui vulguin fer un tastet de les boniques carreteres de la zona podran optar per la ruta curta, de 97 quilòmetres i 1.320 metres de desnivell, que tindrà una part comuna amb la llarga fins a Prades tornant de manera directa a Rocafort des d'allà.
Les inscripcions anticipades ja estan obertes a un preu pels federats de 26 euros fins el proper dimarts 22 d'abril a mitjanit. Des de llavors fins el tancament definitiu una setmana després, dimarts 29 d'abril a mitjanit, hi haurà el recàrrec habitual de 5 euros. Les inscripcions es tancaran de manera automàtica a l'arribar als 600 cicloturistes apuntats.

Teniu tota la informació de la marxa a la web http://www.scrocafort.com/.