Aquest cap de setmana s´ inicia la Copa Tarragona de trial

11/04/2014
Trial

Aquest cap de setmana s´ inicia la Copa Tarragona de trial

El proper diumenge 13 d'Abril tindrà lloc a l’Aleixar (Baix Camp) la primera prova de la Copa Tarragona de Trial. Enguany és la primera edició de la Copa Tarragona de Trial que constarà de tres proves puntuables, 13 d'abril l'Aleixar, 15 juny El Vendrell i 13 de juliol a Torredembarra.
Aquesta primera prova és organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada i compte amb la col•laboració de l’Ajuntament de l'Aleixar, de MBC Motor i de la Federació Catalana de Ciclisme.
La Copa Tarragona és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de vuit categories: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.
Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30, essent la sortida a partir de les 9:00. El preu de la inscripció és de 20€.
La prova és desenvoluparà en un espai boscós amb tres zones naturals, vora el riu i amb dues d’artificials amb uns nivells assequibles per poder-ne gaudir tothom. Tots els participants rebran una bossa amb beguda i obsequis, tres primers de cada categoria obtindran un trofeus.

Per més informació: http://www.trialtarragona.blogspot.com/