Curses de cap de setmana a Girona

23/04/2014
Federació

Curses de cap de setmana a Girona

CURSES PER MASTERS I JUNIORS A LA CELLERA DE TER . CURSA DE JUNIORS PUNTUABLE PER LA COPA CATALANA I PEL  RANKING JUNIOR RFEC 

El XXVIII Memorial Josep Maria Pont es disputarà aquest dissabte amb la tradicional cursa de les Festes del Roser organitzada pel CC Esprint amb un nou recorregut de 63km que tindrà com a principal novetat la pujada al port de Sant Hilari des de Sta Coloma. La primera cursa prevista serà pels Masters 40,50,60 i Noies que sortirà a les 9h de La Cellera i a les 11h els Juniors faràn la mateixa ruta. Les curses són puntuables per la Copa Catalana i serà Campionat Gironí. La cursa de Juniors es puntuable pel Ranking Junior RFEC i dóna punts als 15 primers classificats- 70 punts, 55, 45 --- fins al 15è amb 1 punt.

El 2n ENDURO BTT LA SELVA ES DISPUTARÀ A RIUDARENES

Organitzada pel REM i puntuable per la Copa Catalana, aquest diumenge es disputarà una prova de Enduro de BTT que tindrà la sortida a les 8 h del mati del Pavelló Poliesportiu de Riudarenes i tindrà diferents trams cronometrats pels paratges de L' Esparra i Argimon amb un bon èxit de participació que ja està previst i el club també ha preparat un dinar amb lliurament de premis per celebrar la lluïda matinal de BTT. 

MARXA CICLOTURISTA SPORTFUL-ARUEDA DE ROSES

Els amants del Cicloturisme de carretera tindran per aquest diumenge una marxa molt atractiva per carreteres tranquil•les que alternen mar i muntanya amb poblacions de la Catalunya Nord incloses. La sortida es farà a les 9h al Pavelló de Roses amb un recorregut de 118km i com a cloenda de la divertida marxa es celebrarà un dinar amb obsequi de record.