La Montsec-Montsec 2014 arriba el 17 de Maig amb tres recorreguts

30/04/2014
Federació

La Montsec-Montsec 2014 arriba el 17 de Maig amb tres recorreguts

Els amics del Club Ciclista Balaguer ja tenen tot preparat pel tret de sortida de la sisena edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec que es portarà a terme a la localitat lleidatana el proper dissabte 17 de Maig.
Com la passada temporada, es repeteix el recorregut llarg de 190 km i 3.300 metres de desnivell que tant va agradar als participants. A la ruta d’aquesta MM190, cinc ports de muntanya: l’Alt de Vilanova de la Sal, el Port d’Àger, el Coll de Comiols, la Collada d’Hostal-Roig i l’Alt de Fontllonga.
La novetat d’aquest any serà la MM140, un nou recorregut de 140 km i 2.050 metres de desnivell molt apte per tots aquells que no s’atreveixin amb els 190 quilòmetres de la llarga. La ruta serà similar amb l’Alt de Vilanova, el Port d’Àger i el Coll de Comiols. Des d’aquí només quedarà arribar a Balaguer per Artesa de Segre i Cubells.
Recordeu que aquests dos recorreguts seran puntuables pel VII Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles i també pel Circuito de Gran Fondo de la RFEC.
Tots aquells que vulguin gaudir de les boniques carreteres de la zona d’una manera més relaxada tenen una tercera opció, la MM80, que amb 80 km i 1.300 metres de desnivell tindrà l’Alt de Vilanova, el Port d’Àger i l’Alt de Fontllonga com a dificultats. Aquesta ruta serà la tercera puntuable de la XXIV Challenge Catalana de Cicloturisme.
Com sempre, tots els participants podran gaudir dels serveis habituals que ofereix l’organització, fet que ha permès que la Montsec-Montsec sigui la millor valorada de totes les del calendari català de l’any 2013 i també pertànyer al calendari Cycling for All de la UCI.
Ja hi ha més de 300 ciclistes inscrits. Les inscripcions tenen un preu de 27 euros per als federats fins el proper dimarts 6 a mitjanit. Des de llavors fins el tancament definitiu, el dimarts 13 a mitjanit, tindran un recàrrec de 5 euros.

Teniu tota la informació de la marxa a la web http://www.montsec-montsec.com/