Colomé i Márquez i Ada Xinxo guanyen la Llibert Mill

13/05/2014
Federació

Colomé i Márquez i Ada Xinxo guanyen la Llibert Mill

Aquest diumenge s'ha celebrat la Llibert Mill, segona prova de la Copa Catalana Internacional de Btt Ultramarató- Més de 130 corredors han pres la sortida des de Pontons enmig d'un gran ambient gràcies a l’assistència de bikers i acompanyants vinguts de tota la península.
En categoria masculina s'han viscut grans moments al llarg de tot el recorregut. Des dels inicis Oriol Colomé, de l'equip Bicicletes Esteve i Brandan Márquez, de l'equip gallec Boamorte s'han mostrat els homes més forts, marcant un alt ritme i distanciant-se de l'altre parella protagonista del dia, Joan Campa i Santi Francàs, ja que d'entre ells en sortiria el nou líder del Campionat. Colomé i Márquez després de diversos intents per anar-se'n en solitari van creuar la línia d'arribada agafats de la mà, en just que els honra com a grans corredors i persones que són, després d'haver recorregut els 140 kms de recorregut i haver estan lluitant per la victòria fins al final. Per darrera s'estaven vivint les mateixes situacions entre Campa i Francàs, arribant els dos amb el mateix temps en tercera posició, i fet que donava el liderat de la general a Francas, gràcies al seu resultat de la primera prova celebrada en terres tarragonines, i deixant a Campa en sogona posició de la general i primer classificat en la categoria de veterans.
En la prova femenina, la corredora Ada Xinxo va encapçalar la prova  des de l'inici fins al final, demostrant el bon estat de forma en que es troba, per darrera la segona posició va ser més disputada entre Laura Baleta, actual líder del campionat i Txell Mila, finalment Baleta va entrar en segona posició fet que la consolida encara amb més avantatge en el liderat, i entrant en tercera posició Mila.
Pel que fa a la categoria dels més joves, destacar la segona victòria en aquesta Copa Catalana Internacional de Btt Ultramarató per part de Juan Jesus Sanchez Juarez, fet que el consolida en la primera posició del Campionat a la seva categoria.
Destacar el gran nivell de satisfacció expressat pels participants i ja esperant el desenllaç final d'aquesta primera edició de la COPA CATALANA INTERNACIONAL DE BTT ULTRAMARATÓ que tindrà lloc els propers 27, 28 i 29 de juny amb la celebració de la mítica PEDALS DE FOC NONSTOP, que en aquesta novena edició a més a més de ser la seu final d'aquest circuit de btt d'ultra llarga distància serà la seu dels Campionats de Catalunya de Btt Ultramarató

Classificacions completes:

http://resultados.tempofinito.com/resultados/G-Live/public/g-live.html?f=La_Llibert_Mill_NonStop_MTB_ULTRAMARATHON_SERIES.clax