Demà diumenge comença la Copa Maresme de Trial

17/05/2014
Trial

Demà diumenge comença la Copa Maresme de Trial

 

El proper diumenge 18 de Maig tindrà lloc a Premià de Dalt (Maresme) la primera prova de la Copa Maresme de Trial, enguany arriba a la setena edició.

Està previst que consti de tres proves puntuables, la segona i la tercera prova seran passat l'estiu, el dia 5 d'octubre serà a Canyamàs, mentre que la final es portarà a terma a Òrrius, el dia 26 del mateix mes.

L'edició d'enguany està organitzada pel BTT Premià de Dalt amb estreta col·laboració amb l'Escola de Trial del César Cañas juntament amb el Club Ciclista i Escola de Trial d'Orrius. Es compte també amb la col·laboració dels respectius ajuntaments i de la Federació Catalana de Ciclisme.

La Copa Maresme de Trial és una competició apte per a totes les edats i nivells. Es disputaran un total de vuit categories: benjamins (8 anys i menys), principiants (9-10 anys), alevins (11-12 anys), infantils (13-14 anys) i cadets (15 anys I més). També es disputaran les categories denominades open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, amb els nivells de blanc, blau i verd.

Les inscripcions s’hauran de realitzar presencialment el dia de la prova de 8:30 a 9:30, essent la sortida a partir de les 9:00. El preu de la inscripció és de 25€.

La prova d'aquest diumenge és desenvoluparà en el Bikepark de la Poma sobre un circuit artificial renovat recentment que compte amb tot tipus de zones aptes per a tots els nivells. Tots els participants rebran una obsequi per a la seva participació, els tres primers de cada categoria obtindran un trofeus.