Arriben els Campionats de Catalunya de trial

22/05/2014
Federació

Arriben els Campionats de Catalunya de trial

La 31a edició dels Campionats de Catalunya de Trial FCC el dissabte vinent, dia 25 de maig, a L’Esquirol - Sta. M. de Corcó en el marc de la multitudinària pedalada Cabrerès BTT.  L’exigent traçat del Collsacabra serà l’escenari de la prova més important de l’any dins el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme. Les zones que conformaran el circuit seran de fàcil seguiment pels espectadors ja que totes s’ubiquen en un radi inferior a 800m aproximadament. Seran un total de dues voltes a les cinc zones, una d’elles al bell mig del village del Cabrerès BTT i la resta, naturals i amb exigents pendents i grans blocs de roca ubicades en el camí que porta a la font de l’escudella. Així doncs deu zones decidiran els Campions catalans d’enguany.
La prova és organitzada per l’Escola de Trial TRIALSPORT juntament amb Unió Ciclista Vic i amb el suport de l’Ajuntament de L’Esquirol - Sta. M. de Corcó. L’Esquirol - Sta. M. de Corcó reunirà els millors esportistes absoluts de l’especialitat masculins i femenins. Rafa Tibau (actual n. 8 en el rànquing UCI) de Caldes de Montbui va ser-ne el guanyador masculí l’any passat seguit del maresmenc Pol Tarrés i del barceloní Joan Figueras. Tibau torna a ser de nou un dels favorits en penjar-se la medalla d’or, enguany però, els rivals no ho posaran fàcil, el mateix Tarrés o l’anoienc Bernat Seuba (Campió del Món junior UCI 2013) poden fer-li perillar revalidar el preuat metall. L’apartat femení s’estrena enguany tot esperant saber quina serà la Campiona de Catalunya 2014. Entre les favorites hi ha les sabadellenques Gemma (2a clas. al Campionat del Món UCI 2013) i Mireia Abant, sense descuidar la barcelonina Lua Vizcaino (3a clas. a la Copa del Món UCI 2013).
La cita catalana no descuida la base i també comptarà amb les categories de benjamins (7 i 8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys), cadets (15 i 16 anys) i juniors (17 i 18 anys).Juntament amb els Campionats de Catalunya de Trial FCC també s’hi disputaran les categories denominades Open, on el participants escullen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, enguany comptarà amb cinc nivells: lliure, blanc, blau, verd i taronja.Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al webhttp://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:15 amb un preu de 25€, sent la primera sortida a les 09:00h.

Per ampliar informació de la prova sobre horaris i categories: http://www.trialsport.es/