Rafa Tibau revalida el títol i Gemma Abant és campiona de Catalunya de trial per primer cop

28/05/2014
Trial

Rafa Tibau revalida el títol i Gemma Abant és campiona de Catalunya de trial per primer cop

La 31a edició dels Campionats de Catalunya de Trial FCC s’han disputat aquest diumenge dia 25 de maig a L’Esquirol - Sta. M. de Corcó en el marc de la multitudinària pedalada CabrerèsBTT.
La prova d’enguany ha ofert un traçat difícil amb un total de cinc zones molt tècniques i algunes d’elles bastant llargues on els participants han hagut de treballar de valent per marcar la diferència.
El calderí Rafa Tibau ha revalidat el títol a la categoria elit masculí finalitzant la prova amb 15 punts. Tibau a dominat de principi a fi les deu zones i no ha tingut adversari, amb aquesta victòria suma el seu tercer títol català. Pol Tarrés de Cabrils amb 27 punts i Joan Figueras de Barcelona amb 33 s’han penjat la plata i el bronze respectivament.
A la categoria d’elit femení Gemma Abant de Sabadell ha obtingut el seu primer títol català per davant de Carla Caballé de Viladecavalls i de Lua Vizcaíno de Barcelona. La prova femenina ha estat més disputada, Abant ha finalitzat la primera volta amb 6 punts pels 8 de Caballé, Vizcaino s’ha despenjat del grup capdavanter finalitzant amb 16. La sabadellenca ha fet valer la seva experiència i amb gairebé una segona volta perfecte, amb només 3 punts, s’ha imposat a la categoria adjudicant-se la medalla d’or. Malgrat la millora de Caballé a la segona volta, amb 6 punts, no l’ha pogut atrapar i ha finalitzat en una meritòria segona posició, Vizcaino ha acabat tercera amb 29 punts.

Campions de Catalunya de les altres categories

• Junior: Joan Torres (Rellinars)
• Cadet: Eloi Palau (Viladrau)
• Infantil: Pol Dolz (Terrassa)
• Aleví: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
• Principiant: Martí Esquerda (Vacarisses)
• Benjamí: Jordi Tulleuda (Taradell)