La Copa Catalana de trial debuta a Andorra dins del calendari UCI

06/06/2014
Trial

La Copa Catalana de trial debuta a Andorra dins del calendari UCI

La Copa Catalana de Trial 2014 torna enguany amb dues proves inscrites en el calendari UCI en la classe C1. La competició catalana s’estrena el proper diumenge dia 8 de juny a La Massana (Andorra) i serà la primera en classe C1. La prova del Principat d’Andorra serà el preludi i prova test dels Campionats del Món de Trial UCI que tindran lloc durant la primera setmana de setembre de 2015. La segona prova classe C1 tindrà lloc en el Trialpark de Sant Antoni de Vilamajor el dia 6 de juliol.
Les categories elit masculí i elit femení, que enguany s’ha incorporat, es disputaran els preuats punts UCI pel rànking internacional. El guanyador de l’edició passada fou Rafa Tibau seguit de Pol Tarrés i de Sergi Llongueras; juntament amb ells un bon grapat d’esportistes d’alt nivell es disputaran la Copa Catalana Trial 2014.
Seran un total de sis proves repartides entre els mesos de juny i de novembre. Després de les dues  primeres proves classe C1 la Copa Catalana de Trial 2014 passarà per l’estació de Vallter2000 a Setcases, serà la tercera parada i ho farà el dia 20 de juliol. Ja passat l’estiu es traslladarà fins el petit municipi de Vallgorguina (en aquest ocasió la prova només serà per les categories de Kid’s Cup i de l’Open Cup) i serà el dia 14 de setembre. Òrrius, situat a la comarca del Maresme, acollirà la penúltima prova, serà el dia 5 d’octubre a l’Escola de Trial. Finalment les instal•lacions de l’ATHC de Terrassa posaran punt i final a aquesta interesantíssima edició el dia 2 de novembre.
Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€ o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30 amb un preu de 25€, sent les primeres sortides a partir de les 09:00.
La cita catalana comptarà també amb les competicions de Kid's Cup i d'Open Cup, mantenint així la filosofia dels seus inicis, la promoció per sobre de tot.
Així doncs totes les categories hi seran representades i els nivells seran assequibles per a tothom. Es disputaran les categories de pre benjamins (6 i menys), benjamins (7 i 8 anys), principiants (9 i 10 anys), alevins (11 i 12 anys), infantils (13 i 14 anys) i cadets (15 anys i més).
També es disputaran les categories denominades open, on el participants elegeixen el nivell que millor s’adapta a ells sense limitació d’edat, comptarà amb els nivells de blanc, blau, verd i taronja; enguany com a novetat s’incorpora el nivell lliure.