Umbert Almenara no falla a l´ Open Tàctic BTT

16/06/2014
Federació

A Vilajuïga fou seu de  la penúltima prova del Open Tàctic de BTT, que s´ ha disputat en sus proves puntuables amb el clàssic format dels circuits de 30, 20 i 10 km i els de promoció pels nens i nenes. En la volta llarga el  bisbalenc Elit Umbert Almenara (Bicis Esteve) va pujar en solitari al Santuari de Sant Pere de Rodes amb un fort ritme que cap corredor va seguir sent el brillant guanyador. Segon i 1r Master 30 va entrar Christian Collados - Bike Area Llagostera, tercer Francesc Freixer - Bicis Esteve, 1r Junior David Casanovas - Castillo Onda, 1r Sub 23 Jordi Quintanas - Cromoly Bikes,1r Master 40 Beni Montero - Girona Bike.
A la volta curta es va imposar el Cadet Martí Torres - Cromoly Bikes seguit dels Masters 50 Joan Cors - CC Centelles i Joaquim Esparreguera - Bike Area Llagostera i altres guanyadors van ser: 1a Fe Elit Mariona Catedra - Ayats Cycles, 1a Fe Junior Silvia Roura - Bicis Esteve, 1a Fe Sub 23 Julia Blanch - Tramuntana X-Trem,1r Mas 60 Robert Baserba - Bike Girona,1r Esplai Jose Camacho - Doctor Bikes.
Les curses de Promoció pels nens i nenes es va disputar en circuits divertits que van tenir els següents guanyadors de les diferents categories: Pre-Benjamins: Aniol Trias-Vilajuïga, Iria Girones-Vilajuïga. Benjamins: Guillem Martin-Tossa, Abril Ricard-Starbike. Principiants: Pau Arteman-Artsport, Unai Bargo-Tbikes, Xenia Donate-Bike Area Llagostera. Alevins: Eudald Fabrellas-Radikalbikes, Lluc Planas-Sant Celoni. Infantils: Nil Ponsatí-Jodofi Supermercats, Alex Martin-Premia de Dalt. Fe Infantil: Ariadna Gilabert. L'alcalde Pere Trias va presidir el lliurament de premis.