Juande Dios González guanya al Trofeu Aberlardo Trenzano

06/07/2014
Federació

En una tarda molt calorosa 98 corredors van prendre la sortida a Sant Pere de Ribes per fer 7 voltes a un circuit molt exigent fins a completar un total de 130 qms. Tots els favorits eren conscients que l’Alt de Canyelles seria el punt del circuit a on es podria trencar i decidir la cursa. En el primer pas per aquest punt, un grup de 10 corredors ja va passar destacat del grup i entre ells els 4 homes que al final lluitarien per la victòria: Juan de Dios González del Inverse-Serman, Víctor Martínez del Controlpack, Andrés Sánchez del Mutua Levante i Francesc Gironés del Coluer.
Fins al qm 80 els escapats van mantenir un avantatge per sobre dels 3 minuts sobre el gran grup, però va ser en el 5è pas per l’alt de Canyelles quan el Campió d’Espanya Èlit, Cristian Cañada del Mutua Levante, van llençar un fortíssim atac que van trencar el grup i l’avantatge va quedar reduïda a menys de 2 minuts. Va ser en aquest moment de cursa quan els escapats van quedar reduïts a les 4 unitats dites anteriorment i van incrementar el ritme per disputar-se la victòria final.
En el punt d’arribada, el corredor Juan de Dios va ser el més ràpid demostrant estar en un gran moment de forma.