La selecció catalana és segona als Campionats d´ Espanya de BMX

09/07/2014
BMX

La selecció catalana és segona als Campionats d´ Espanya de BMX

El passat cap de setmana es va celebrar el campionat d’Espanya de BMX i Catalunya va finalitzar en segona posició en la classificació per comunitats. Destacar que el combinat català va aconseguir un triplet a la categoria femenina on Griselda Artigas va guanyar davant Georgina Avellaneda i Marta Calvis.  També guanyaren Ainoa Mañas (noies 9-12), Miquel Hernández (nois 9-10).
Alberto Moreno va fer una gran cursa i va quedar 2º a la categoria infantil. Lluis Hiniestrosa, a la mateixa categoria, tot i que es el petit, es va quedar a les portes de la final, quedant 5º en semifinals. Saul Conde va acabar sisè en la categoria Cadet, tot i arribar d´ un mes de baixa pel canell. 
A la categoria Elite, el millor català classificat fou Adrian Cañadas, que va passar les eliminatòries finalitzant en vuitè. Ian i Oscar, van lluitar però no van poder entrar en la gran final, on els millors de la península volien disputar el títol d'elit. Gabriel Avellaneda fou setè a la categoria 11-12 tot i competir amb 10 anys.
 
El proper cap de setmana es disputa el Campionat d’Europa a Dinamarca on participaran Saul Conde, Griselda Artigas i Miquel Hernández. Els dos