Arriba la segona edició de les 25HBTT

09/07/2014
Federació

Arriba la segona edició de les 25HBTT

Els propers divendres i dissabte 12 es celebrarà la segona edició de les 25HBTT, prova de resistència amb bicicleta de muntanya (BTT) organitzada per l’Associació de BTT Pla de l’Estany conjuntament amb el CLUB CICLISTA CROMOLYBIKES VALL DEL TERRI i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cornellà del Terri. Enguany es celebra al municipi de Cornellà del Terri amb una ruta per un dels indrets més emblemàtics de la zona com son la ruta de Salamina i la bòbila d’Ermadàs.
Aquest any 2014, i pensant en fer més accessible a tothom el que volem que sigui la gran festa del BTT català de resistència, s´ introdueixen les 10HBTT i les 5HBTT. En el cas de les 5HBTT, es podrà fer a nivell individual i en parelles. La cursa de les 10HBTT, el format serà individual, parelles i equips de fins a 4 components. I finalment en la cursa de les 25HBTT, prova estrella del cap de setmana, es podrà fer a nivell individual, per parelles, equips de fins a 4 components, i en equips de fins a 6 components. Les categories, per totes les tres curses, serà individual masculí i femení, per parelles masculines, femenines i mixtes, i en el cas dels equips de fins a 4 i fins a 6 components, la categoria serà Open. També hi haurà una categoria Single-Speed.
La prova de resistència Les 25HBTT es celebrarà al terme municipal de Cornellà de Terri, a la comarca del Pla de l’Estany (Girona). Un paratge natural el de la Vall del Terri de gran bellesa que combina les zones de Salamina i Ermadàs. La cursa es durà a terme en un circuit tancat d’uns 7 km que combina zones tècniques amb pistes forestals, on sobretot pensant amb els participants de les 25HBTT, es podrà reposar forces.
La seva varietat de terrenys (la gran part del recorregut és dins del bosc, a la coneguda Ruta de Salamina), fa que sigui tant exigent com divertit. Durant la nit, el circuit estarà perfectament senyalitzat de manera que els participants tinguin una clara referència de les traçades en tot moment. A les zones ràpides del circuit, s’instal•len diferents sistemes de protecció i seguretat, com xarxes, matalassos protectors, cintes... El circuit està pensat per ser apte per tot tipus de corredors, des del mes experimentat fins al corredor novell. El tret d’inici de les 25HBTT es donarà a les 20:00h del divendres 11 de juliol i es competirà ininterrompudament fins les 21:00h del dissabte 12 de juliol. La cursa de les 10HBTT començarà el dissabte 12 de Juliol a les 10:00h, i la cursa de les 5HBTT, a les 15:00h. La finalització d’aquestes dues curses serà dissabte a les 20:00h.
Les sortides de cada una de les curses, segurament un dels moments més espectaculars, es farà a l’estil Le Mans (els ciclistes han de recórrer una petita part del circuit corrent, fins arribar a la zona del final dels boxes on tenen la bicicleta preparada per emprendre la marxa ràpidament cap al circuit).

Per veure tota la informació: http://www.25hbtt.com/