Es proclamen els campions de Catalunya de pista

04/08/2014
Pista

Es proclamen els campions de Catalunya de pista

El velòdrom de Barcelona ha estat, ahir a la tarda i aquest matí de dissabte, l'escenari dels Campionats de Catalunya de pista; que han donat varis campions entre fons, velocitat, ciclisme adaptat i americana.
L´ òmnium de fons, que ha aplegat persecució, puntuació i scratch, va proclamar campió el júnior Adrià Puig (Tomás Domingo), qui va fer valer la seva regularitat, sent el millor a la puntuació davant Rubén Martínez (Huesca La Magia), el primer al scratch, i Oriol Beltran (CC Mollet), guanyador a la persecució. La campiona femenina fou Sandra Jordà (Probike), la millor a persecució i puntuació, davant l´ Alba Diez (Catalunya Track) i Niknaz Faseli (Genesis), qui guanyà la prova de scratch. Els millors fondistes cadets foren Alejandro Sánchez (UC Vilanova) i Judit González (Catema.cat), també la millor velocista de la seva categoria, mentre que Laura Mendez (PC Nicky´s) resultà la júnior més destacada.
A les proves de velocitat, Itmar Esteban (Catalunya Track) fou campió tot guanyant els 200 metres, quilòmetre, velocitat i keirin, davant el seu company Ferran López, el millor júnior, i Manel Usach (PC Ribera Ebre). Pol Hervàs (Tomás Domingo) fou el cadet més ràpid. Tamar Luque (Catalunya Track) dominà totalment la velocitat femenina davant Laura Méndez. A l´ americana s´ imposà la parella formada per Francesc Espurny i Oriol Beltran (CC Camp Clar i CC Mollet).
A les curses de ciclisme adaptat el campió masculí fou Ramón Álvarez (Genesis), la campiona femenina Raquel Acinas (Genesis) i el tàndems la parell Josefa Benítez i Judit Masdeu (Montcada). La inscripció de la competició fregà els 60 ciclistes.