Bon resultat dels júniors catalans al campionat d’Espanya de pista

23/08/2014
Pista

Bon resultat dels júniors catalans al campionat d’Espanya de pista

La selecció catalana que participa aquestos dies als Campionats d´ Espanya de pista ha tancat una bona collita a les curses júnior. Han destacat el duet de velocistes format per Tamar Luque i Ferran López, si la primera fou campiona a velocitat el segon guanyà al keirin. Tots dos ciclistes sumaren altres podis al seu bagatge i al de la selecció formada per David Payet, Ruben Martinez, Oriol Beltran, Adrian Garcia, Manel Usach i Ferran Lopez i les noies Laura Mendez i Tamar Luque.

Podis catalans als Campionats d´ Espanya de pista júnior

Or: Tamar Luque en velocitat i Ferran Lopez en keirin
Plata: Manel Usach en keirin.
Bronze: Tamar Luque en keirin, Tamar Luque i Laura Méndez en velocitat femenina per equips, Ferran Lopez en velocitat, Ferran Lopez, Manel Usach i Ruben Martinez en velocitat masculina per equips i Oriol Beltran i David Payet en americana.

Des d’aquí en nom del seleccionador, Carles Torrent, el seu equip tècnic i els corredors es vol desitjar una recuperació molt ràpida per Adrià Puig coincidint amb aquest torneig on tenia que haver participat amb una molt bona actuació doncs feia només tres dies que s'havia proclamat campió de Catalunya de fons.