Ciclisme d'alt nivell per la lluita contra el càncer a Tortosa

04/09/2014
Pista

Ciclisme d'alt nivell per la lluita contra el càncer a Tortosa

El proper diumenge 7 de setembre, a les 22.30 hores, tindrà lloc al Velòdrom Municipal de Tortosa la Vetllada a favor de la Lliga contra el Càncer organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa i de la Federació Catalana de Ciclisme. A la nit ciclista hi prendran part 29 corredors que han hi han estat convidats per l'organització.
La vetllada s'estructurarà en un campionat de Catalunya M30-M40, la velocitat, persecució per equips, eliminació, i americana. La vetllada comptarà amb una elevada participació de ciclistes d'alt nivell d'àmbit internacional, destacant la presència de Sergi Escobar, campió del món de persecució individual i medalla de bronze als Jocs Olímpics d'Atenes; Albert Muntaner o Sergio Aliaga, entre d'altres. Així mateix, també prendran part membres de les seleccions de Catalunya, València, Extremadura, Balears, Navarra, i una representació de corredors de les Terres de l'Ebre.
Com a novetat, també hi participaran esportistes de la Selecció Catalana de Paraciclisme, com són Juanjo Méndez i Raquel Ancinas, els quals es troben en aquests moments participant al mundial de ciclisme en carretera als EUA. El preu de l'entrada és de 6 euros per al públic general, amb entrada gratuïta per als socis de la PCBE, i per als menors de 14 anys. Les entrades es posaran a la venda a les taquilles del Velòdrom Municipal a partir d'una hora abans de l'inici de la vetllada.