Plata per Roca i Llongueras i bronze per Gemma Abant al Mundial de Trial

08/09/2014
Trial

Plata per Roca i Llongueras i bronze per Gemma Abant al Mundial de Trial

Oriol Roca i Sergi Llongueras han obtingut la medalla de plata ens els Campionat del Món de Trial UCI que s’han disputat del 2 al 6 de setembre Lillehammer (Noruega).
Els dos esportistes catalans han obtingut la medalla en les respectives categories masculines junior de 20 i de 26. Ambdós han estat superats per l’alemenay Dominik Oswald i pel britànic Jack Carthy respectivament.
A la categoria masculina de junior 26 també hi ha participat Joan Torres que després d’obtenir el pas a les ½ finals ha acabat setè a la prova final.
Els resultats obtinguts pels esportistes catalans són el reflex del bon treball fet per la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) a través del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès del qual n’han format parts els darrers quatre anys.
En la categoria d’elit femení Gemma Abant ha obtingut la medalla de bronze per darrera de l’eslovaca Tatiana Janisckova, que conserva el títol de Campiona del Món, i de l’alemanya Nina Reichenbach. La també catalana Lua Vizcaino ha finalitzat en la vuitena posició.
Rafa Tibau, en elit masculí 26, no va poder passar el tall de les ½ finals, malgrat haver mantingut opcions en el transcurs de les tres voltes del circuit noruec.