La Copa Catalana de trial aterra a Vallgorguina

10/09/2014
Trial

La Copa Catalana de trial aterra a Vallgorguina

La Copa Catalana Trial 2014 tornen a l'acció després del parèntesi estiuenc i serà el proper diumenge dia 14 de setembre en el petit municipi de Vallgorguina situat a la comarca del Vallès Oriental.
La prova de Vallgorguina serà la quarta de les sis proves que van iniciar-se el passat mes de juny a La Massana (AND) passant després per St. Antoni de Vilamajor i per Setcases. Després de la prova de Vallgorguina es disputarà la prova a Òrrius el dia 12 d’octubre i la final serà a Terrassa (ATHC) el dia 2 de novembre donant per finalitzada l'edició 2014.
En aquesta quarta prova no hi haurà convocada la categoria elit masculí i només es disputaran les categories elit femení i les corresponents a la Kid’s Cup (pre benjamí, benjamí, principiant, aleví, infantil i cadet) i a l’Open Cup (nivells lliure, blanc, blau, verd i taronja). La prova transcorrerà a les instal•lacions de l’Escola de Trial del municipi situada al costat del camp de futbol. La barcelonina Lua Vizcaino és la líder provisional de la categoria elit femení

Líders

Cadet: Marc Seuba (Òdena)
Infantil: Toni Guillén (St. Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Jordi Tulleuda (Taradell)
Benjamí: Marc Piquer (St. Sadurní d’Anoia)
Pre Benjamí: Joan Fusalba (Esparreguera)
Open taronja: Cristofer Iglésias (Taradell)
Open verd: Albert Puigrefagut (Calldetenes)
Open blau: Jaume Plana (Centenys)
Open blanc: Guillem Oliver (Taradell)
Open lliure: Marc Cabré-Verdiell (Matadepera)

Les inscripcions es poden realitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00 del dimecres abans de la prova amb un preu de 20€. També es poden fer presencialment el mateix dia de la prova amb un preu de 25€.

El primer horari d’inscripcions serà de 08:15 a 08:45 per a les categories de principiants, alevins, open blau, open blanc, infantils, elit femení i open verd sent la sortida a les 09:00.
De 10:00 a 10:30 és el torn per a les inscripcions de les categories cadet i open taronja, sent la sortida a les 10:30.
Finalment d’11:00 a 11:30 hi haurà les inscripcions per a les categories de pre benjamins, benjamins i open lliure, sent la sortida a les 11:30.
El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.