Vàries cites ciclistes de cap de setmana a Girona

25/09/2014
Federació

Vàries cites ciclistes de cap de setmana a Girona

MARXA CICLISTA "TERRA DE L' AIGUA" INTERNACIONAL A RIELLS I VIABREA

Una de les marxes cicloturistes de mes renom de la temporada es "Terra de l' Aigua", que es celebra aquest diumenge, dia 28, a Riells i Viabrea i que serà puntuable pel Circuit de Llarga Distancia i pel Circuit de Ciclisme a Fondo, i tindrà dos recorreguts, de 149 i 99 quilòmetres, que tenen tots els encants i bellesa del Montseny i La Selva. La sortida es farà al Pavelló Poliesportiu a les 8h, i a la tornada es servirà un dinar i lliurament de reconeixements i obsequis.

Per informació: http://www.terradelaigua.cat/ 

I MARXA FÈMINA DONES A PEDALS PER DIUMENGE A BLANES

Puntuable pel Circuit Dona Bike 2014, es celebra aquest diumenge, a Blanes, la I Marxa BTT Femina Dones a Pedal, que es va crear per participar-hi exclusivament les noies, i que ha acollit una bona participació en les celebrades fins ara, i, per aquesta ocasió, els organitzadors han dissenyat circuits divertits de 10, 15 i 25 quilòmetres. La sortida es farà a la Ciutat Esportiva de Blanes a les 9 hores, i, a l' arribada, es servirà una botifarrada i lliurament d'obsequi.

Per informació: donesapedals@gmail.com

12a ROAD BOOK DE LES GAVARRES BTT A GIRONA

El GEiEG serà l'organitzador de la 12a. Road Book de les Gavarres, d'orientació i aventura de BTT, que serà la 1a. puntuable d’un circuit de 4 proves. Aquesta prova de diumenge serà oberta a tothom, i es celebrarà al Massís de les Gavarres. La sortida serà a la Plaça de Catalunya, de Girona, a les 9 del matí. Les inscripcions es poden fer al GEiEG, per internet, o mateix dia de la prova.

Tota la informació a: http://www.geieg.cat/

52a  FESTA  DEL   PEDAL  DEL  GEiEG

Una de les pedalades mes antigues i de mes nom és la del GEiEG, que es celebra aquest diumenge i que està oberta a tothom, i amb tot tipus de bicicleta. La concentració i sortida serà a la Plaça de Catalunya, de Girona, i tindrà una ruta tranquil•la de 16 quilòmetres, per pedalejar en una matinal divertida. Primer es va pel carrilet bici fins a Sant Gregori, on es farà un esmorzar, i es seguirà cap a Bescanó, Deveses de Salt i Girona i tot plegat per 5 € amb samarreta de disseny inclosa, i qui ho desitgi també podrà dinar amb una arrossada. Les inscripcions es poden fer a les tres instal•lacions del GEiEG i a CITYLIFT.

Per mes informació: http://www.geieg.cat/

MARXA BTT CINGLES DE LA LLEMENA PER DIUMENGE

A Sant Martí de Llémena ja ho tenen tot a punt per celebrar, aquest diumenge, la tradicional marxa de BTT  Cingles de la Llémena, que els organitzadors han preparat amb dues rutes atractives, de 33 i 20  quilòmetres, per escollir, amb tota la bellesa dels paratges de La Barroca, amb les seves ermites com Sant Roc, Santa Lena i Santa Brígida, amb els alzinars i escarlets, que ja comencen a sortir, i, a l'arribada, no hi faltarà un bon tiberi i obsequi record.

Per a mes informació: http://www.bttcinglesdelallemena.blogspot.com/