La darrera CDM de trial tindrà presència catalana

26/09/2014
Trial

La darrera CDM de trial tindrà presència catalana

Aquest cap de setmana es disputarà a la ciutat d’Antwerp (Bèlgica) la última prova de la  Copa del Món de Trial UCI.
La prova comptarà amb la participació de cinc esportistes de la Federació Catalana de Ciclisme: Sergi Llongueras, Joan Figueras, Pol Tarrés, Oriol Roca i Gemma Abant.
La prova final de la Copa del Món de Trial UCI 2014 es desenvoluparà al bell mig de la ciutat belga, a la plaça del Grote Markt, davant de l’emblemàtic edifici de l’ajuntament.
Els esportistes catalans ocupen destacades posicions en la general de la Copa del Món de Trial UCI com és el cas del maresmenc Sergi Llongueras que després d’obtenir una meritòria quarta posició a la penúltima prova disputa el cap de setmana passat a Suïssa, ocupa ara la catorzena posició a la general. La sabadellenca Gemma Abant, amb una victòria a la prova francesa disputada el passat més de juliol, ocupa la sisena posició a la general.
Pel que fa als horaris de competició: els ¼ de final tindran lloc divendres, tots els esportistes masculins hauran de lluitar per una de les quinze places de les ½ finals del dissabte. La final masculina es portarà a terme durant diumenge a la tarda mentre que la prova femenina, amb final directe, tindrà lloc durant la jornada del dissabte.