Barcelona clou la Copa Catalana BTT Internacional

25/09/2014
Federació

Barcelona clou la Copa Catalana BTT Internacional

La Copa Catalana BTT Internacional posarà punt i final a la temporada 2014 el pròxim 28 de setembre amb la celebració de la 8a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona. La prova serà vàlida per al rànquing UCI (C3), i oferirà la possibilitat de gaudir amb la participació dels grans especialistes de la bicicleta de muntanya. 
Una vegada més, aquest certamen acosta la BTT al gran públic, celebrant una competició de nivell en un dels espais més genuïns de la ciutat de Barcelona. El recorregut que hauran de superar els ciclistes serà d'uns 6,2km dissenyat en una zona ràpida, tècnica i explosiva a la vegada i recorrerà els racons de la muntanya de Montjuïc. Dissabte al matí (de 10.00h a 14.00h) hi haurà entrenaments oficials amb el trànsit tallat, per a què tots els competidors de la Copa Catalana que ho desitgin puguin rodar i provar-se en el mateix circuit.
Després de les sis proves disputades fins ara, Ismael Ventura i Anna Villar arriben com a líders de la classificació general, i tot sembla indicar que s'emportaran la victòria final. Ismael Ventura revalidaria, així, el títol aconseguit l'any passat.

Horaris

8.30h Control de signatures i recollida de dorsals
10.00h Primera sortida: Fèmines Elit, Master30, Veterans40/50/60, Cadets M/F i Junior F
12.00h Segona sortida: Elit, Sots23 i Junior
14.00h Entrega de premis

Nota d´ Ocisport