Els pilots catalans consoliden les seves posicions a la CDM de trial

30/09/2014
Trial

Els pilots catalans consoliden les seves posicions a la CDM de trial

La darrera prova de la Copa del Món de Trial UCI disputada a Anvers (Bèlgica) aquest cap de setmana ha permès als esportistes catalans consolidar-se en destacades posicions a la general final.
En la categoria d’elit masculí de 26”, Sergi Llongueras va disputar diumenge la seva segona final en una Copa del Món obtenint finalment la cinquena posició i una meritòria tretzena posició a la general final. La prova va ser guanyada pel britànic Jack Carthy.
Pol Tarrés i Joan Figueras, que no varen passar el tall de les ½ Finals han finalitzat en la vintena i vint-i-posició respectivament.
Rafa Tibau, absent a la prova, ha obtingut la millor posició a la general finalitzant desè gràcies als bons resultats obtinguts a les proves anteriors.
A la categoria d’elit femení, Gemma Abant ha finalitzat sisena a la general final després de la quarta posició obtinguda a Antwerp. Lua Vizcaino i Alba Hidalgo, absents a la prova flamenca han obtingut la dotzena i a tretzena posició respectivament. La categoria femenina ha estat guanyada per l’eslovaca Tatiana Janickova, actual Campiona del Món.
Finalment l’altre categoria d’elit masculí de 20” Oriol Roca ha estat el millor català classificat, ho ha fet en la divuitena posició després d’obtenir la catorzena posició a Antwerp. El vencedor final ha estat l’aragonès Abel Mustieles
La Copa del Món 2015 es reprendrà a finals de maig a la ciutat polca de Cracòvia i constarà de quatre proves més totes elles a Europa.

Per veure classificacions: http://62.50.72.82/uciroot/wctri/2014/entries.aspx?id=47843&name=Antwerpen&date=26-28.09&language=eng i http://www.uci.ch/trials/news/article/janickova-carthy-and-mustieles-2014-uci-trials-world-cup-winners/

Veure emissió d’Sporza de la Final elit masculina 26”
http://sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/v-wielrennen/MV_140928_verslag_WBmanche_BikeTrial_Antwerpen

Facebook Copa del Món Trial UCI
https://www.facebook.com/UCITrialsWorldCup?ref=bookmarks

Fotografia: Sergi Llongueras durant la seva participació a la prova d’Anvers