Barcelona-Oropesa del Mar, el nou repte de DesafioCyclingTours

11/10/2014
Federació

Barcelona-Oropesa del Mar, el nou repte de DesafioCyclingTours

Desprès de l’èxit assolit a “La Barcelona- Aínsa” el passat 20 de setembre, unint a cop de pedaleig els 307 km de distància i 4.400 metros de desnivell que uneixen ambdues localitats a través del sinuós traçat proposat, DesafioCyclingTours i els seus amics tragamilles, proposen un nou desafiament fi de temporada: Barcelona-Oropesa del Mar. Aprofitant el bon clima llevantí que acompanya a la tardor, proposem unir ambdues localitats en un recorregut llarg de 277 km, encara que molt planer.
Com a organitzadors, Desafiocyclingtours i CC Badaggio, i amb la agraïda col•laboració de la Federació Catalana de Ciclisme, Ajuntament de Oropesa del Mar y Cicles la Salut.
La sortida tindrà lloc a la Sagrada Família, cap a les 6.30 del matí, el proper 1 de novembre de 2014, partint cap a Vilafranca del Penedès, encara que sortejant abans el Port de L’Ordal com a primera y única dificultat muntanyosa. Es faran parades tècniques per avituallar i una parada “d’oci culinari” a Santa Bàrbara, prop d’Amposta. Passat aquest punt, farem l’últim tram de l’etapa per la costa de Castelló fins arribar a Oropesa.
El grup previst serà aproximadament de 15 a 20 persones com a màxim per qüestions logístiques i qualsevol persona interessada en fer-la està convidada. Recordar-vos que es una sortida pilot entre bons companys, sense cost addicional que el menjar i l’habitació qui vulgui fer nit, i no competitiva, on gaudir del paisatge i la bona companyia es l’objectiu a assolir. Per a mes informació podeu trucar al 93 4592627 o enviar-hi correu a desafio@desafiocyclingtours.com.