Rafa Tibau reforça el seu liderat a la Copa Catalana de trial

13/10/2014
Trial

Rafa Tibau reforça el seu liderat a la Copa Catalana de trial

La penúltima prova de la Copa Catalana de Trial 2014 s’ha disputat aquest diumenge dia 12 d’octubre en el petit municipi d’Òrrius situat a la comarca del Maresme. La prova s’ha desenvolupat a les instal•lacions de l’Escola de Trial d’Òrrius i malgrat la pluja caiguda a primera hora del matí el circuit ha estat totalment sec durant el transcurs de la prova.
Amb dotze punts el calderí Rafa Tibau s’ha imposat per davant de Joan Figueras (16) i de Sergi Llongueras (20). Amb aquesta segona victòria Tibau reforça el liderat al capdavant de la Copa Catalana de Trial 2014 i acumula un total de 70 punts, vuit més que Llongueras. Amb aquesta diferència a Tibau només li cal un quart lloc a la darrera prova que es disputarà el dia 2 de novembre a Terrassa per adjudicar-se el títol. En tercera posició i amb 47 punts hi ha Pol Tarrés separat només d’un punt de Bernat Seuba que és quart. Alba Hidalgo és la nova líder elit femení després de la prova d’Òrrius, acumula un total de 80 punts mentre que Carla Caballé, líder fins aleshores en té 72.

Altres guanyadors

Cadet: Marc Novoa (premià de Dalt)
Infantil: Toni Guillén (St.Feliu de Codines)
Aleví: Martí Yélamos (St. Antoni de Vilamajor)
Principiant: Jordi Tulleuda (Taradell)
Benjamí: Víctor Pérez (St. Antoni de Vilamajor)
Pre Benjamí: Alba Riera (Vic)
Open taronja: Albert Clapers (Aravell)
Open verd: Benet Torrella (Terrassa)
Open blau: Arnau Forns (Vilanova del Vallès)
Open blanc: Guillem Oliver (Taradell)
Open lliure: Ilai Marco (Reus)

Les instal•lacions de l’ATHC de Terrassa acolliran la final de la Copa Catalana de Trial 2014  el dia 2 de novembre posant punt i final a l'edició 2014.