L´acte de cloenda del ciclisme català serà dissabte 15 a l´INEFC barceloní

05/11/2014
Federació

L´acte de cloenda del ciclisme català serà dissabte 15 a l´INEFC barceloní

Com cada any al finalitzar la temporada, la Federació Catalana de Ciclisme organitza l’acte de cloenda  que aquest any tindrà lloc el dissabte  15 a partir de les 18:00 h a la sala d’actes del Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) a Montjuic-Barcelona.   L’acte vol retre homenatge als ciclistes catalanes, de totes les disciplines  i categories,  que han obtingut llocs d’honor a les competicions internacionals, als campions de Catalunya, guanyadors de Copa Catalana i als ciclistes que pertanyen a equips professionals.  També es lliuraran guardons als Equips de Club que han destacat aquesta temporada, a les Entitats organitzadores de proves amb antiguitat contrastada i a les  Entitats que aquest any compleixen  el 25è o 50è aniversari.
Les distincions especials per als dos millor ciclistes catalans 2014, designats per la Federació Catalana, Helena Casas pels seus èxits a la Pista i Jose Antonio Hermida  pels continuats pòdiums als competicions de BTT.
En el transcurs de l’acte es lliurarà la insígnia d’or de la Federació Catalana Ciclisme al Sr. David Moner, president d’honor de la UFEC per tota la excel•lent col•laboració amb la Federació Catalana i el seu compromís i servei  a l’esport.
Estan convidats a l’acte un total de  175  ciclistes  de les disciplines de Pista, Ciclocross, BMX, Trial, Cicloturisme, Descens, Carretera i BTT així com 30  Entitats ciclistes, destacant la invitació per a tots els ciclistes professionals UCI.